Porodice Sony softvera

Sony Creative Software, podružnica Sony Corporation of America, proizvodi nagrađivane linije proizvoda za digitalni video, glazbu, DVD i audio produkciju, te nudi softverske aplikacije za svaku razinu stručnosti. Posebno treba naglasili široku lepezu softvera za široku potrošnju utemeljenog na profesionalnim aplikacijama.
Sony Creative Software proizvodi podjeljeni su u tri osnovne linije, Sound Forge, ACID i Vegas, koje su sinonim za digitalno stvaralaštvo kreativnih profesionalaca, amatera i entuzijasta.
Svi proizvodi linije Vegas čine unošenje i montažu videa, slike i glazbe čine krajnje jednostavnim tako da korisnik može odmah krenuti u stvaranje svog video ili audio uratka. Želite li montirati i izraditi obiteljski DVD, video u visokoj HDV rezoluciji, ili vam je potrebno potpuno profesionalno okruženje za audio, video i DVD produkciju, mastering emitiranje, svaki će korisnik u liniji Vegas naći rješenje za sebe.
Sound Forge je softver za montažu digitalnog zvuka i sadrži moćne alate i efekte za manipulaciju audio zapisom. Za one koji su novi u audio montaži, tu je Sound Forge Audio Studio koji omogućava izradu master audio zapisa, snimanje i restauraciju vinila te novi alat Vocal Eraser za izradu karaoke zapisa. Onima iskusnijima namijenjen je Sound Forge 9 koji sadrži sve što je potrebno kako bi se sirovi audio materijal brzo pretvorio u završni master. U paket je uključen i CD Architect software.
ACID Music Studio i ACID Pro softver idealna su rješenja za stvaranje audio i MIDI zapisa za nove i profesionalne korisnike. Paket sadrži 3000 gotovih loop-ova i zvučnih efekata.

Sony Creative Software proizvodi podjeljeni su u tri osnovne linije, Sound Forge, ACID i Vegas, koje su sinonim za digitalno stvaralaštvo kreativnih profesionalaca, amatera i entuzijasta.

Ova serija video tutoriala daje vam vrijedne tehnike koje možete koristiti kako biste povećali svoje znanje Vegas Pro softvera. Očekujte novi video svaki mjesec, dizajniran kako bi vam pomogao preživjeti do sljedeććeg mjeseca.

Sony je odlučio ponuditi besplatne video tutoriale za svoje najpopularnije aplikacije.  Ovi korisni tutoriali će vas uvjeriti u jednostavnost rada u svim Sony Creative Software aplikacijama.

PRODAJA VEGAS HRVATSKA

Finder d.o.o.
Božidarevićeva 13, 10000 Zagreb

tel: +385 1 2337 731
e-mail:prodaja(at)finder.hr

Radnim danom od 9 do 17 sati